Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Юрченко Н. С. 
Світовий досвід підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості на основі кластерного підходу / Н. С. Юрченко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 285-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_41
  Повний текст PDF - 442.415 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрченко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрченко Н. С. Світовий досвід підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості на основі кластерного підходу / Н. С. Юрченко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 285-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_41.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського