Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Андріянова А. І. 
Технологія Sous-Vide в харчуванні військовослужбовців / А. І. Андріянова, О. В. Дишкантюк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 183-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_28
  Повний текст PDF - 176.804 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Андріянова А.
  • Дишкантюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Андріянова А. І. Технологія Sous-Vide в харчуванні військовослужбовців / А. І. Андріянова, О. В. Дишкантюк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 183-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Андріянова Анастасія Іванівна (технічні науки)
  • Дишкантюк Оксана Володимирівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського