Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шутюк В. В. Інженерне моделювання комбінованого сушіння продуктів рослинного походження з використання мікрохвильового способу підведення енергії / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, Ю. О. Дашковський // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 144-152 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутюк В. В. Інженерне моделювання комбінованого сушіння продуктів рослинного походження з використання мікрохвильового способу підведення енергії / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, Ю. О. Дашковський // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 144-152 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |