Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Хомічак Л. М. 
Визначення швидкості фільтрування напівпродуктів цукрового виробництва / Л. М. Хомічак, С. В. Ткаченко, Т. В. Шейко, В. М. Титарчук // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 131-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_20
  Повний текст PDF - 427.251 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомічак Л.
  • Ткаченко С.
  • Шейко Т.
  • Титарчук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомічак Л. М. Визначення швидкості фільтрування напівпродуктів цукрового виробництва / Л. М. Хомічак, С. В. Ткаченко, Т. В. Шейко, В. М. Титарчук // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 131-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Світлана Валентинівна (біологічні науки)
  • Ткаченко Сергій Васильович (фізико-математичні науки)
  • Ткаченко Сергій Володимирович (педагогічні науки)
  • Ткаченко Семен Володимирович (ветеринарні науки)
  • Ткаченко Сергій Володимирович (технічні науки)
  • Ткаченко Сергій Васильович (медичні науки)
  • Ткаченко Світлана Володимирівна (педагогічні науки)
  • Ткаченко Сергій Васильович (біологічні науки)
  • Шейко Таміла Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського