Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Менчинська А. А. Біологічна цінність паст на основі рибної ікри / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Менчинська А. А. Біологічна цінність паст на основі рибної ікри / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |