Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Менчинська А. А. 
Біологічна цінність паст на основі рибної ікри / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_19
  Повний текст PDF - 411.879 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Менчинська А.
  • Лебська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Менчинська А. А. Біологічна цінність паст на основі рибної ікри / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського