Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дюдіна І. А. Обґрунтування подовження терміну зберігання молочних продуктів при використанні реагенту "Акватон" в їх виробництві / І. А. Дюдіна, Т. В. Стрікаленко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дюдіна І. А. Обґрунтування подовження терміну зберігання молочних продуктів при використанні реагенту "Акватон" в їх виробництві / І. А. Дюдіна, Т. В. Стрікаленко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_17. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |