Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Дюдіна І. А. 
Обґрунтування подовження терміну зберігання молочних продуктів при використанні реагенту "Акватон" в їх виробництві / І. А. Дюдіна, Т. В. Стрікаленко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_17
  Повний текст PDF - 304.175 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дюдіна І.
  • Стрікаленко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дюдіна І. А. Обґрунтування подовження терміну зберігання молочних продуктів при використанні реагенту "Акватон" в їх виробництві / І. А. Дюдіна, Т. В. Стрікаленко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 107-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського