Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Калмикова Г. Ф. 
Формування реологічних показників сиру термокислотного під час ферментації сирної маси / Г. Ф. Калмикова, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_14
  Повний текст PDF - 168.343 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калмикова Г.
  • Боднарчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калмикова Г. Ф. Формування реологічних показників сиру термокислотного під час ферментації сирної маси / Г. Ф. Калмикова, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського