Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Калмикова Г. Ф. Формування реологічних показників сиру термокислотного під час ферментації сирної маси / Г. Ф. Калмикова, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калмикова Г. Ф. Формування реологічних показників сиру термокислотного під час ферментації сирної маси / Г. Ф. Калмикова, О. В. Боднарчук // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |