Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шугай М. О. Використання Lactobacillus casei spp. casei 055 для захисту сиру від кишкової палички / М. О. Шугай, Я. Ф. Жукова, Н. А. Чорна, Г. Ф. Калмикова, Ю. І. Охріменко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 63-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шугай М. О. Використання Lactobacillus casei spp. casei 055 для захисту сиру від кишкової палички / М. О. Шугай, Я. Ф. Жукова, Н. А. Чорна, Г. Ф. Калмикова, Ю. І. Охріменко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 63-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |