Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Шугай М. О. 
Використання Lactobacillus casei spp. casei 055 для захисту сиру від кишкової палички / М. О. Шугай, Я. Ф. Жукова, Н. А. Чорна, Г. Ф. Калмикова, Ю. І. Охріменко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 63-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_11
  Повний текст PDF - 462.89 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шугай М.
  • Жукова Я.
  • Чорна Н.
  • Калмикова Г.
  • Охріменко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шугай М. О. Використання Lactobacillus casei spp. casei 055 для захисту сиру від кишкової палички / М. О. Шугай, Я. Ф. Жукова, Н. А. Чорна, Г. Ф. Калмикова, Ю. І. Охріменко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 63-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського