Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Мацько Л. М. 
Дослідження можливості отримання яблучного технологічно-функціонального компоненту для морозива / Л. М. Мацько // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 222-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_26
  Повний текст PDF - 893.147 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мацько Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мацько Л. М. Дослідження можливості отримання яблучного технологічно-функціонального компоненту для морозива / Л. М. Мацько // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 222-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського