Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Мацько Л. М. Дослідження можливості отримання яблучного технологічно-функціонального компоненту для морозива / Л. М. Мацько // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 222-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мацько Л. М. Дослідження можливості отримання яблучного технологічно-функціонального компоненту для морозива / Л. М. Мацько // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 222-229. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |