Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Войцехівська Л. У. 
Дослідження впливу активованих водних розчинів на якість м’ясних посічених напівфабрикатів / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Т. В. Шелкова, Л. М. Борсолюк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 176-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_21
  Повний текст PDF - 757.136 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Войцехівська Л.
  • Лизова В.
  • Шелкова Т.
  • Борсолюк Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Войцехівська Л. У. Дослідження впливу активованих водних розчинів на якість м’ясних посічених напівфабрикатів / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Т. В. Шелкова, Л. М. Борсолюк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 176-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського