Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Войцехівська Л. У. Дослідження впливу активованих водних розчинів на якість м’ясних посічених напівфабрикатів / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Т. В. Шелкова, Л. М. Борсолюк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 176-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Войцехівська Л. У. Дослідження впливу активованих водних розчинів на якість м’ясних посічених напівфабрикатів / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Т. В. Шелкова, Л. М. Борсолюк // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 176-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |