Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Юрченко Н. С. Сутність та особливості інтеграційних процесів у харчовій промисловості / Н. С. Юрченко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 96-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юрченко Н. С. Сутність та особливості інтеграційних процесів у харчовій промисловості / Н. С. Юрченко // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 96-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |