Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Власенко І. В. Сутність системи НАССР у сучасних еколого-економічних умовах виробництва безпечних харчових продуктів / І. В. Власенко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 160-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власенко І. В. Сутність системи НАССР у сучасних еколого-економічних умовах виробництва безпечних харчових продуктів / І. В. Власенко // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 160-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |