Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Жукова Я. Ф. Властивості структурованих ліпідів, призначених для низькокалорійних молочних продуктів / Я. Ф. Жукова, Т. П. Мудрак // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жукова Я. Ф. Властивості структурованих ліпідів, призначених для низькокалорійних молочних продуктів / Я. Ф. Жукова, Т. П. Мудрак // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |