Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Жукова Я. Ф. 
Властивості структурованих ліпідів, призначених для низькокалорійних молочних продуктів / Я. Ф. Жукова, Т. П. Мудрак // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_22
  Повний текст PDF - 299.247 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жукова Я.
  • Мудрак Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жукова Я. Ф. Властивості структурованих ліпідів, призначених для низькокалорійних молочних продуктів / Я. Ф. Жукова, Т. П. Мудрак // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського