Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Маевская Т. Н. 
Применение микробной трансглутаминазы в технологии сурими из птицы / Т. Н. Маевская, С. М. Базиволяк, Л. В. Пешук // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 119-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_21
  Повний текст PDF - 453.974 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маевская Т.
  • Базиволяк С.
  • Пешук Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маевская Т. Н. Применение микробной трансглутаминазы в технологии сурими из птицы / Т. Н. Маевская, С. М. Базиволяк, Л. В. Пешук // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 119-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського