Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Шугай М. О. Безпечність і якість сиру: Bacillus cereus / М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шугай М. О. Безпечність і якість сиру: Bacillus cereus / М. О. Шугай // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |