Наукова періодика України Проблеми і перспективи економіки та управління


Дерій Ж. 
Swot-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. Дерій, Н. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2016. - № 3. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ppeu_2016_3_11
Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено суть стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової промисловості, визначено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози інноваційного розвитку харчової промисловості України за умов формування сталого розвитку економіки держави.
  Повний текст PDF - 413.669 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дерій Ж.
  • Завгородня Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дерій Ж. Swot-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. Дерій, Н. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2016. - № 3. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ppeu_2016_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дерій Жанна Володимирівна (економічні науки)
  • Конопля Наталія Володимирівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського