Наукова періодика України | Проблеми і перспективи економіки та управління | ||
Дерій Ж. Swot-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. Дерій, Н. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2016. - № 3. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ppeu_2016_3_11 Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено суть стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової промисловості, визначено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози інноваційного розвитку харчової промисловості України за умов формування сталого розвитку економіки держави. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дерій Ж. Swot-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. Дерій, Н. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2016. - № 3. - С. 72-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ppeu_2016_3_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |