![]() | Наукова періодика України | ![]() | Проблеми екологічної біотехнології |
Вітряк О. П. Технологічні аспекти використання пряно-ароматичної сировини у технології напоїв / О. П. Вітряк. // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/peb_2014_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Вітряк О. П. Технологічні аспекти використання пряно-ароматичної сировини у технології напоїв / О. П. Вітряк. // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/peb_2014_2_4.![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |