Наукова періодика України | Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка] | ||
Філімонова І. А. Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій / І. А. Філімонова // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка] . Серія : Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти. - 2017. - Вип. 12(2). - С. 219-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nz_pmfm_2017_12%282%29__37 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Філімонова І. А. Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій / І. А. Філімонова // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка] . Серія : Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти. - 2017. - Вип. 12(2). - С. 219-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nz_pmfm_2017_12(2)__37. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |