Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Хомич Г. П. 
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Г. В. Крусір // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 79-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_12
  Повний текст PDF - 861.655 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Левченко Ю.
  • Горобець О.
  • Крусір Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Г. В. Крусір // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 79-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Левченко Юрій Вікторович (технічні науки)
  • Левченко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Горобець Олександра Михайлівна (технічні науки)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського