Наукова періодика України Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі


Хомич Г. П. 
Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста / Г. П. Хомич, О. М. Горобець // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_8
  Повний текст PDF - 1.013 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Горобець О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста / Г. П. Хомич, О. М. Горобець // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Горобець Олександра Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського