Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Хомич Г. П. Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста / Г. П. Хомич, О. М. Горобець // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомич Г. П. Використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста / Г. П. Хомич, О. М. Горобець // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |