Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Погожих М. І. Розробка технології збагачення соусів емульсійного типу дієтичними добавками / М. І. Погожих, Т. М. Головко, О. Г. Дьяков // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 37-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Розробка технології збагачення соусів емульсійного типу дієтичними добавками / М. І. Погожих, Т. М. Головко, О. Г. Дьяков // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2017. - № 1. - С. 37-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2017_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |