Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Безусов А. Т. Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів / А. Т. Безусов, Л. П. Холодний // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 147-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Безусов А. Т. Розробка режимів стерилізації лактоферментованих овочевих консервованих продуктів / А. Т. Безусов, Л. П. Холодний // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 147-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |