Наукова періодика України | Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі | ||
Юрчішина Л. М. Підвищення харчової та біологічної цінності напоїв з використанням водних екстрактів із вичавок журавлини / Л. М. Юрчішина, Г. М. Рибак // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 109-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Юрчішина Л. М. Підвищення харчової та біологічної цінності напоїв з використанням водних екстрактів із вичавок журавлини / Л. М. Юрчішина, Г. М. Рибак // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2010. - № 1. - С. 109-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2010_1_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |