Наукова періодика України Науковий вісник Полісся


Bokovets V. V. 
Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry / V. V. Bokovets, T. U. Prutska, N. A. Yakovishina // Науковий вісник Полісся. - 2018. - № 3. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvp_2018_3_10
Декларований системний підхід до управління дає можливість поєднати зовнішньє і внутрішньє середовищє в єдину систему управління підприємством. Для найбільш ефективного аналізу зовнішнього середовища підприємства за політико-правовою, економічною, соціокультурною та технологічною складовими пропонується використовувати PEST-аналіз. Детальний аналіз зовнішнього середовища функціонування корпорацій у харчовій промисловості потребує оцінки динаміки залучення інвестицій в основний капітал до обсягу виробництва продукції промисловості.
  Повний текст PDF - 463.57 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bokovets V.
  • Prutska T.
  • Yakovishina N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bokovets V. V. Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry / V. V. Bokovets, T. U. Prutska, N. A. Yakovishina // Науковий вісник Полісся. - 2018. - № 3. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvp_2018_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського