Наукова періодика України | Науковий вісник Полісся | ||
Bokovets V. V. Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry / V. V. Bokovets, T. U. Prutska, N. A. Yakovishina // Науковий вісник Полісся. - 2018. - № 3. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvp_2018_3_10 Декларований системний підхід до управління дає можливість поєднати зовнішньє і внутрішньє середовищє в єдину систему управління підприємством. Для найбільш ефективного аналізу зовнішнього середовища підприємства за політико-правовою, економічною, соціокультурною та технологічною складовими пропонується використовувати PEST-аналіз. Детальний аналіз зовнішнього середовища функціонування корпорацій у харчовій промисловості потребує оцінки динаміки залучення інвестицій в основний капітал до обсягу виробництва продукції промисловості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bokovets V. V. Characteristics of environmental functioning of corporations in the food industry / V. V. Bokovets, T. U. Prutska, N. A. Yakovishina // Науковий вісник Полісся. - 2018. - № 3. - С. 51-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvp_2018_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |