Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Демчишин О. В. 
Токсичність та біологічна цінність м’яса курчат-бройлерів за випоювання підкислювача "Аквасан" / О. В. Демчишин, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. - 2018. - Т. 20, № 92. - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2018_20_92_20
  Повний текст PDF - 353.114 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Демчишин О.
  • Кухтин М.
  • Перкій Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Демчишин О. В. Токсичність та біологічна цінність м’яса курчат-бройлерів за випоювання підкислювача "Аквасан" / О. В. Демчишин, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. - 2018. - Т. 20, № 92. - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2018_20_92_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Демчишин Олександр Вікторович (ветеринарні науки)
  • Кухтин Микола Дмитрович (1977–) (ветеринарні науки)
  • Перкій Юрій Богданович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського