Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Власенко В. В. Біохімічні зміни в м’ясному фарші на етапі посолу з використанням культур РЦІ–47 та СБІ–05 / В. В. Власенко, С. В. Крижак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 139-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власенко В. В. Біохімічні зміни в м’ясному фарші на етапі посолу з використанням культур РЦІ–47 та СБІ–05 / В. В. Власенко, С. В. Крижак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 139-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |