Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Власенко В. В. 
Біохімічні зміни в м’ясному фарші на етапі посолу з використанням культур РЦІ–47 та СБІ–05 / В. В. Власенко, С. В. Крижак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 139-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_30
  Повний текст PDF - 344.169 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко В.
  • Крижак С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко В. В. Біохімічні зміни в м’ясному фарші на етапі посолу з використанням культур РЦІ–47 та СБІ–05 / В. В. Власенко, С. В. Крижак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 139-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власенко Василь Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського