Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Басараб І. М. Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / І. М. Басараб, М. З. Паска, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Басараб І. М. Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / І. М. Басараб, М. З. Паска, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |