Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Басараб І. М. 
Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / І. М. Басараб, М. З. Паска, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__5
  Повний текст PDF - 251.746 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Басараб І.
  • Паска М.
  • Ромашко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Басараб І. М. Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / І. М. Басараб, М. З. Паска, І. С. Ромашко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ромашко Ірина Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського