Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Баль–Прилипко Л. В. Технологія варених ковбас із застосуванням трансглютамінази / Л. В. Баль–Прилипко, Ю. П. Крижова, О. М. Гармаш // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль–Прилипко Л. В. Технологія варених ковбас із застосуванням трансглютамінази / Л. В. Баль–Прилипко, Ю. П. Крижова, О. М. Гармаш // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |