Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Баль–Прилипко Л. В. 
Технологія варених ковбас із застосуванням трансглютамінази / Л. В. Баль–Прилипко, Ю. П. Крижова, О. М. Гармаш // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__3
  Повний текст PDF - 312.785 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль–Прилипко Л.
  • Крижова Ю.
  • Гармаш О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль–Прилипко Л. В. Технологія варених ковбас із застосуванням трансглютамінази / Л. В. Баль–Прилипко, Ю. П. Крижова, О. М. Гармаш // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського