Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Хомич Г. П. 
Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів / Г. П. Хомич, В. М. Васюта, Ю. В. Левченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 137-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__26
  Повний текст PDF - 300.888 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Васюта В.
  • Левченко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів / Г. П. Хомич, В. М. Васюта, Ю. В. Левченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 137-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Левченко Юрій Вікторович (технічні науки)
  • Левченко Юлія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського