Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Котляр Є. О. Перспективи використання клітковини у виробництві м'ясних продуктів / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Котляр Є. О. Перспективи використання клітковини у виробництві м'ясних продуктів / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |