Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Білоган І. М. 
Запровадження європейських стандартів з метою покращання якості продукції м’ясних виробів / І. М. Білоган // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(5). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2%285%29__5
  Повний текст PDF - 537.932 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білоган І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білоган І. М. Запровадження європейських стандартів з метою покращання якості продукції м’ясних виробів / І. М. Білоган // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(5). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(5)__5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського