Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Страшинський І. М. 
Розширення асортименту м’ясних січених напівфабрикатів з використанням соєвих білків / І. М. Страшинський, О. В. Раєв, О. П. Фурсік, О. Я. Горбач // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 192-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2%284%29__31
  Повний текст PDF - 714.933 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Страшинський І.
  • Раєв О.
  • Фурсік О.
  • Горбач О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Страшинський І. М. Розширення асортименту м’ясних січених напівфабрикатів з використанням соєвих білків / І. М. Страшинський, О. В. Раєв, О. П. Фурсік, О. Я. Горбач // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 192-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського