Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Яценко І. В. 
Дегустаційне оцінювання м’яса й м’ясного бульйону курчат-бройлерів за введення в раціон наноаквахелату срібла / І. В. Яценко, Є. О. Сененко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(3). - С. 441-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3%283%29__80
  Повний текст PDF - 1.138 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яценко І.
  • Сененко Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яценко І. В. Дегустаційне оцінювання м’яса й м’ясного бульйону курчат-бройлерів за введення в раціон наноаквахелату срібла / І. В. Яценко, Є. О. Сененко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(3). - С. 441-453. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(3)__80.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Яценко Іван Володимирович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського