Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Шульга В. С. 
Жирові продукти, як елементи повноцінного харчування людини / В. С. Шульга // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 375-378. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3%283%29__67
  Повний текст PDF - 183.526 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга В. С. Жирові продукти, як елементи повноцінного харчування людини / В. С. Шульга // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 375-378. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__67.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського