Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Куциняк І. В. 
Відмінності вітамінного складу м'яса, отриманого від кабана й свині / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 250-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2%282%29__46
  Повний текст PDF - 1.264 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Куциняк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Куциняк І. В. Відмінності вітамінного складу м'яса, отриманого від кабана й свині / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 250-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Куциняк Іван Володимирович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського