Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Куциняк І. В. Відмінності вітамінного складу м'яса, отриманого від кабана й свині / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 250-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2%282%29__46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куциняк І. В. Відмінності вітамінного складу м'яса, отриманого від кабана й свині / І. В. Куциняк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 250-254. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__46.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |