Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Страшинський І. М. 
Удосконалення рецептур варених ковбас з м’яса птиці / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Л. В. Борсолюк, В. Ю. Северин // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 94-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2%284%29__21
  Повний текст PDF - 695.992 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Страшинський І.
  • Гончаров Г.
  • Борсолюк Л.
  • Северин В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Страшинський І. М. Удосконалення рецептур варених ковбас з м’яса птиці / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Л. В. Борсолюк, В. Ю. Северин // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 94-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського