Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Пасічний В. М. 
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2%284%29__16
  Повний текст PDF - 792.45 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Мороз О.
  • Проворова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського