Наукова періодика України Новітні технології


Сухенко Ю. Г. 
Кінетика зміни показників кислотності фаршу для варених ковбас / Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук // Новітні технології. - 2018. - Вип. 1. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2018_1_11
  Повний текст PDF - 149.952 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сухенко Ю.
  • Муштрук М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сухенко Ю. Г. Кінетика зміни показників кислотності фаршу для варених ковбас / Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук // Новітні технології. - 2018. - Вип. 1. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2018_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сухенко Юрій Григорович (технічні науки)
  • Муштрук Михайло Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського