Салата В. З. 
Розробка способу виділення психротрофної мікрофлори з примороженого і замороженого м’яса та з обладнання м’ясопереробних підприємств / В. З. Салата, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2018. - Vol. 6, № 1. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2018_6_1_7
  Повний текст PDF - 357.34 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Салата В.
  • Кухтин М.
  • Перкій Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Салата В. З. Розробка способу виділення психротрофної мікрофлори з примороженого і замороженого м’яса та з обладнання м’ясопереробних підприємств / В. З. Салата, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2018. - Vol. 6, № 1. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2018_6_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Салата Володимир Зеновійович (1969–) (ветеринарні науки)
  • Кухтин Микола Дмитрович (1977–) (ветеринарні науки)
  • Перкій Юрій Богданович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського