Наукова періодика України Молодий вчений


Тележенко Л. М. 
Модифіковані сироваткові білкові концентрати як збагачувачі харчових продуктів / Л. М. Тележенко, Г. В. Дідух, В. І. Капчан // Молодий вчений. - 2017. - № 5. - С. 495-500. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_5_114
  Повний текст PDF - 218.111 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тележенко Л.
  • Дідух Г.
  • Капчан В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тележенко Л. М. Модифіковані сироваткові білкові концентрати як збагачувачі харчових продуктів / Л. М. Тележенко, Г. В. Дідух, В. І. Капчан // Молодий вчений. - 2017. - № 5. - С. 495-500. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_5_114.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Дідух Галина Володимирівна (фізичне виховання та спорт)
  • Дідух Геннадій Васильович (технічні науки)
  • Капчан Владислав Ігорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського