Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Іваніщева О. А. Формування функціональних властивостей м’яких сирів на основі кориці / О. А. Іваніщева // Молодий вчений. - 2017. - № 4. - С. 537-540. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_4_128 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іваніщева О. А. Формування функціональних властивостей м’яких сирів на основі кориці / О. А. Іваніщева // Молодий вчений. - 2017. - № 4. - С. 537-540. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_4_128. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |