Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Скирда О. Є. Товарознавчі аспекти якості майонезів та практичні підходи до надання їм антиоксидантних властивостей / О. Є. Скирда, Н. І. Черевична, Л. Є. Мамченко // Молодий вчений. - 2016. - № 3. - С. 272-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_3_64 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скирда О. Є. Товарознавчі аспекти якості майонезів та практичні підходи до надання їм антиоксидантних властивостей / О. Є. Скирда, Н. І. Черевична, Л. Є. Мамченко // Молодий вчений. - 2016. - № 3. - С. 272-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_3_64.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |