Наукова періодика України Молодий вчений


Сподар К. В. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей томатних і перцевих вижимок, їх використання на підприємствах ресторанного господарства та в кулінарії / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, Д. В. Кістриця // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_18
  Повний текст PDF - 311.953 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сподар К.
  • Карбівнича Т.
  • Карпенко З.
  • Кістриця Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сподар К. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей томатних і перцевих вижимок, їх використання на підприємствах ресторанного господарства та в кулінарії / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, Д. В. Кістриця // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сподар Катерина Вікторівна (технічні науки)
  • Карбівнича Тетяна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського