Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Сподар К. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей томатних і перцевих вижимок, їх використання на підприємствах ресторанного господарства та в кулінарії / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, Д. В. Кістриця // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сподар К. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей томатних і перцевих вижимок, їх використання на підприємствах ресторанного господарства та в кулінарії / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, Д. В. Кістриця // Молодий вчений. - 2016. - № 12. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_12_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |