Наукова періодика України | Вимірювальна техніка та метрологія | ||
Любчик О. Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / О. Любчик, М. Микийчук, О. Гонсьор // Вимірювальна техніка та метрологія . - 2014. - Вип. 75. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/metrolog_2014_75_15 Проаналізовано відомі методи контролю показників якості м'ясної продукції та запропоновано шляхи оперативної ідентифікації її видів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Любчик О. Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / О. Любчик, М. Микийчук, О. Гонсьор // Вимірювальна техніка та метрологія . - 2014. - Вип. 75. - С. 63-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/metrolog_2014_75_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |