Вечеров В. Т. 
Определение основы для формирования бизнес-процессов винодельческого предприятия (с учетом обеспечения потребительских свойств товара конкретного сегмента рынка) / В. Т. Вечеров, Е. Ю. Лукьянова // Інвестиції: практика та досвід. - 2010. - № 18. - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2010_18_10
  Повний текст PDF - 1.715 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вечеров В.
  • Лукьянова Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вечеров В. Т. Определение основы для формирования бизнес-процессов винодельческого предприятия (с учетом обеспечения потребительских свойств товара конкретного сегмента рынка) / В. Т. Вечеров, Е. Ю. Лукьянова // Інвестиції: практика та досвід. - 2010. - № 18. - С. 38-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2010_18_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського