Наукова періодика України Інтелект XXI


Бергер А. Д. 
Сучасні тенденції розвитку м’ясопереробної галузі України / А. Д. Бергер // Інтелект XXI. - 2017. - № 1. - С. 41-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2017_1_8
  Повний текст PDF - 453.459 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бергер А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бергер А. Д. Сучасні тенденції розвитку м’ясопереробної галузі України / А. Д. Бергер // Інтелект XXI. - 2017. - № 1. - С. 41-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2017_1_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бергер Аліна Дмитрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського