Наукова періодика України | Інтелект XXI | ||
Драган А. Д. Класифікація факторів м’ясопереробних виробництв, які визначають ціноутворення підприємств галузі / А. Д. Драган // Інтелект XXI. - 2014. - № 3. - С. 46-53 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Драган А. Д. Класифікація факторів м’ясопереробних виробництв, які визначають ціноутворення підприємств галузі / А. Д. Драган // Інтелект XXI. - 2014. - № 3. - С. 46-53 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_3_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |