Наукова періодика України Інтелект XXI


Драган А. Д. 
Класифікація факторів м’ясопереробних виробництв, які визначають ціноутворення підприємств галузі / А. Д. Драган // Інтелект XXI. - 2014. - № 3. - С. 46-53 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_3_8
  Повний текст PDF - 434.835 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Драган А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Драган А. Д. Класифікація факторів м’ясопереробних виробництв, які визначають ціноутворення підприємств галузі / А. Д. Драган // Інтелект XXI. - 2014. - № 3. - С. 46-53 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_3_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського