Наукова періодика України Холодильна техніка та технологія


Подмазко О. С. 
Аналіз зміни середньооб'ємної температури при охолодженні харчових продуктів / О. С. Подмазко, І. О. Подмазко // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_2_9
  Повний текст PDF - 744.34 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Подмазко О.
  • Подмазко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Подмазко О. С. Аналіз зміни середньооб'ємної температури при охолодженні харчових продуктів / О. С. Подмазко, І. О. Подмазко // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Подмазко Олександр Степанович (технічні науки)
  • Подмазко Ігор Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського