Наукова періодика України | Холодильна техніка та технологія | ||
Подмазко О. С. Аналіз зміни середньооб'ємної температури при охолодженні харчових продуктів / О. С. Подмазко, І. О. Подмазко // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Подмазко О. С. Аналіз зміни середньооб'ємної температури при охолодженні харчових продуктів / О. С. Подмазко, І. О. Подмазко // Холодильна техніка та технологія. - 2018. - Т. 54, вип. 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2018_54_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |