Наукова періодика України | Холодильна техніка та технологія | ||
Атанасова В. В. Заморожені напівфабрикати з бобових для закладів ресторанного господарства / В. В. Атанасова // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 2. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Атанасова В. В. Заморожені напівфабрикати з бобових для закладів ресторанного господарства / В. В. Атанасова // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 2. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |