Наукова періодика України Географія та туризм


Савчин Г. П. 
Аналіз та напрями оптимізації розвитку гастрономічного туризму у Карпатському регіоні / Г. П. Савчин, Ю. І. Юрас // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 44. - С. 59-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_44_8
  Повний текст PDF - 516.594 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савчин Г.
  • Юрас Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савчин Г. П. Аналіз та напрями оптимізації розвитку гастрономічного туризму у Карпатському регіоні / Г. П. Савчин, Ю. І. Юрас // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 44. - С. 59-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_44_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського