Наукова періодика України | Географія та туризм | ||
Савчин Г. П. Аналіз та напрями оптимізації розвитку гастрономічного туризму у Карпатському регіоні / Г. П. Савчин, Ю. І. Юрас // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 44. - С. 59-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_44_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савчин Г. П. Аналіз та напрями оптимізації розвитку гастрономічного туризму у Карпатському регіоні / Г. П. Савчин, Ю. І. Юрас // Географія та туризм. - 2018. - Вип. 44. - С. 59-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2018_44_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |